Jogi nyilatkozat

Ha további információra van szüksége, vagy kérdése van webhelyünk felelősségkizárásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az dailynewsbit@gmail.com e-mail címen. Felelősségi nyilatkozatunkat a Free Jogi nyilatkozat Generátor segítségével hoztuk létre.

Felelősségi nyilatkozatok az usanewsie számára

Az ezen a weboldalon – https://dailynewsbit.com – található összes információ jóhiszeműen és csak általános tájékoztatási célt szolgál. Az onlinegamblingbet nem vállal garanciát ezen információk teljességéért, megbízhatóságáért és pontosságáért. Az ezen a weboldalon talált információkkal kapcsolatos bármely intézkedés (onlinegamblingbet) szigorúan a saját felelősségére történik. Az onlinegamblingbet nem vállal felelősséget a weboldalunk használatával kapcsolatos veszteségekért és/vagy károkért.

Weboldalunkról az ilyen külső oldalakra mutató hivatkozások követésével más webhelyeket is felkereshet. Miközben arra törekszünk, hogy csak minőségi linkeket biztosítsunk hasznos és etikus webhelyekre, nincs befolyásunk ezen webhelyek tartalmára és jellegére. Ezek a más webhelyekre mutató hivatkozások nem jelentenek ajánlást az ezeken a webhelyeken található összes tartalomra vonatkozóan. A webhely tulajdonosai és tartalma értesítés nélkül megváltozhat, és előfordulhat, hogy még azelőtt megtörténhet, hogy lehetőségünk lenne eltávolítani egy linket, amely esetleg „rosszul” ment.

Kérjük, vegye figyelembe azt is, hogy amikor elhagyja webhelyünket, más oldalakon eltérő adatvédelmi szabályzatok és feltételek vonatkozhatnak, amelyekre nem tudunk befolyást gyakorolni. Kérjük, feltétlenül olvassa el ezen webhelyek Adatvédelmi szabályzatát, valamint a „Szolgáltatási feltételeket”, mielőtt bármilyen üzleti tevékenységet folytatna vagy bármilyen információt feltöltene.

Beleegyezés

Weboldalunk használatával Ön ezennel beleegyezik felelősségkizárásunkba, és elfogadja annak feltételeit.

Frissítés

Ha frissítjük, módosítjuk vagy bármilyen változtatást végzünk ezen a dokumentumon, ezeket a változtatásokat jól láthatóan közzétesszük itt.